ΜαθητέςΣημαντικάΤελευταία

Θερινές Κατασκηνώσεις για τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  Καλαμαριά,18 Μαΐου 2015
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ   Αρ. Πρωτ.:  15984
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ : ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,& ΝΕΟΛΑΙΑΣ    
Δημοτικό Κολυμβητήριο ,Χηλής/Πλαστήρα,Τ.Κ.:55 132 ΚαλαμαριάΤηλ.fax: 2310/440-540Πληρ.: Μ.ΠαπαμαυρουδήςE-MAIL:papamavroudis@kalamaria.gr http://kalamariasports/webnode.com      
    Προς: ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ       ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΘΕΜΑ: ΘΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ  6Ης  ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ   2015.

Κύριε Διευθυντά,

                        ο Δήμος Καλαμαριάς  θα στείλει μαθητές της ΕΚΤΗΣ τάξης Δημοτικού σε θερινές κατασκηνώσεις στην Χαλκιδική εντελώς δωρεάν, τον Μήνα Αύγουστο.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και  φέτος ισχύουν κοινωνικά κριτήρια για την επιλογή των κατασκηνωτών. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν τέσσερα (4) κριτήρια και η οικογένεια του μαθητή ή της μαθήτριας πρέπει να πληροί  ένα από αυτά, αποδεικνύοντας το με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τα κριτήρια επιλογής κατασκηνωτών είναι τα παρακάτω:


1Ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, όπως αυτό προκύπτει από το εκκαθαριστικό σημείωμα για τα εισοδήματα του προηγουμένου Έτους (2013),κάτω από 25.000 ? Σε περίπτωση διάζευξης, λαμβάνεται υπόψη το άθροισμα των ετησίων εισοδημάτων των δύο γονέων, όπως προκύπτουν από τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά σημειώματα. Σε περίπτωση εισοδήματος που δεν υπερβαίνει το αφορολόγητο όριο, και συνεπώς δεν υπάρχει υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης, υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής ,ότι δεν υποχρεούται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης για το Έτος 2013.

2Ανεργία ενός τουλάχιστον από τους γονείς, αποδεικνυόμενη με κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

3. Παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών

4. Παιδιά τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε για την ΑΜΕΣΗ ενημέρωση των μαθητών του σχολείου σας, και την άμεση συγκέντρωση και παράδοση των δικαιολογητικών στο γραφείο Αθλητισμού του Δήμου μας, το αργότερο ως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015.

Οι ημερομηνίες  και οι ώρες αναχώρησης / επιστροφής είναι οι παρακάτω:

3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ έως 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015. Αναχώρηση   ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις  4:00 μμ. από το προαύλιο του 4ου -15 Δ.Σ στην οδό Παπάγου, πίσω από τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Επιστροφή  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015  στο ίδιο σημείο στις 12:00  μμ. περίπου.

Παρακαλούμε όπως ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ  τις καταστάσεις που έχουν επισυναφθεί,  με τα ονόματα των μαθητών και των μαθητριών που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην κατασκήνωση , με την πλήρη διεύθυνση ? Ταχ. κώδικα- τηλέφωνο- όνομα πατρός   (όχι φωτογραφίες)

Τις καταστάσεις με τα ονόματα των μαθητών  με τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  και τις υπεύθυνες δηλώσεις παρακαλούνται να παραδώσουν οι υπεύθυνοι των σχολείων έως την Παρασκευή 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015. αυτοπροσώπως στο γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς (Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς-Χηλής -Πλαστήρα ).

Κανένας μαθητής δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στις θερινές κατασκηνώσεις εάν δεν επισυναφθεί  το απαραίτητο δικαιολογητικό συμμετοχής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *